Dorpsraad Gemonde

Eetpunt

De Leefbaarheidsgroep Gemonde organiseert elke twee weken het ‘Eetpunt’. Inwoners van Gemonde kunnen hier iedere 2 weken genieten van een heerlijk 3-gangen menu en ondertussen gezellig bijkletsen met bekende of onbekende dorpsgenoten. Wie wil dat nou niet?

De maaltijd wordt verzorgd door Broodje Apart en al meerdere jaren komen er steeds zo tussen de 25 en 30 gasten. Vrijwilligers treden op als gastvrouw/gastheer en serveren de maaltijd uit in de recreatieruimte van De Rietstok. De kosten bedragen € 7,50 per persoon. De PCI ondersteunt dit project waardoor de kosten voor de deelnemers beperkt kunnen blijven. Tot de komst van de nieuwe multifunctionele accomodatie in Gemonde betaalt de gemeente Sint-Michielsgestel de kosten voor de huur van deze locatie.

Eet u ook mee?
Wilt u mee-eten, meld dat dan uiterlijk op zondagavond voorafgaand aan het eten op woensdag. Aanmelden kan bij Hans Slegers, telefonisch op
073 – 551 1925 of per mail via hansslegers@live.nl. Vermeld daarbij uw naam, adres en telefoonnummer, het aantal personen waarmee u komt en eventuele dieetwensen. Laat het ons ook weten als u geen vervoer ter beschikking hebt, dan proberen we dat op te lossen!

Foto: Hans Slegers