Dorpsraad Gemonde

Dorpstafel

Een echte tafel waar aangeschoven kan worden om gezellig gezamenlijk een kop koffie of thee te drinken. Waar je je verhaal kunt doen of kunt luisteren naar het verhaal van een ander. Een plaats waar je ideeën kan delen. Zonder lidmaatschap, papieren of ander gedoe; er voor elkaar zijn. Elkaar steunen daar waar nodig. Omdat elkaar ontmoeten vaak niet meer vanzelf gaat. Dat is het idee achter de Dorpstafel in Gemonde, een initiatief van dorpsgenoten voor dorpsgenoten. Tijdens de wekelijke bijeenkomsten vinden er regelmatig lezingen plaats of komt de wijkagent spontaan binnenvallen voor een praatje.

Bij de Dorpstafel kun je ook terecht voor vraag en aanbod. Heb je hulp nodig of zou je anderen willen helpen, dan kun je dit kenbaar maken bij de Dorpstafel.
Er is ook een online Dorpstafel, zodat je ook vanuit huis een beroep kunt doen op elkaar. Burenhulp in ons dorp in een modern jasje!

De online dorpstafel is bereikbaar via onzedorpstafel.nl/over-onze-dorpstafel/dorpstafel-gemonde

Waar en wanneer?
Van 10.00 tot 12.00 uur in ’t Schufke, Dorpstraat 30 (achter zaal de Schuif).
Ook in de 6 weken zomervakantie gaat de Dorpstafel gewoon door!

Contact
Je kunt de dorpstafel bereiken via e-mail: gemonde@onzedorpstafel.nl of via een persoonlijk bericht op onze Facebookpagina: www.facebook.com/DorpstafelGemonde2016